20 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 20.52 km/hD/DNY-i szél (aktuális)
2017. Március 23. Emőke, Botond, Ottó, Kartal
 

Tömegsport 2015

Sport  -  2017. 03. 23. 10:16
A bajnokság után az EBJL aranyérmét is elhódította az ifjúsági jégkorongcsapat
A magyar bajnoki cím után az Erste Bank Juniors League aranyérmét is elhódította az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági csapata. Kiss Dávid együttese az UTE ellen 4-2-re győzni tudott, így makulátlan mérleggel zárta az egyik fél három győzelméig tartó párharcot. Az elmúlt szezon után tehát újra összejött a duplázás az akadémia növendékeinek.
Sport  -  2017. 03. 22. 15:20
A Vasvári győzött a IV. korcsoportos Városi Kosárlabda Diákolimpia döntőben
A IV. korcsoportos Kosárlabda Diákolimpia döntőjébe a Vasvári Pál Gimnázium és a Ciszterci Szent István Gimnázium csapata jutott be. Az Alba Regia Sportcsarnokban mindkét együttest népes szurkolótábor biztatta, helyenként a felnőtt meccseket idéző hangulatban és hangzavarban. Az eseményt Bogár Pál, az Alba Regia Építők hajdani nagyszerű játékosa, Európa-bajnok emlékének ajánlották.
Sport  -  2017. 03. 22. 09:20
Három érmet szereztek a fehérvári karatékák a berlini KWU Európa-bajnokságon
Huszonnégy ország közel hatszáz versenyzője vett részt a hétvégén, Berlinben a KWU Utánpótlás Európa-bajnokságon. A huszonöt fős magyar küldöttségben ott fehérvári is ott volt. A Fehérvár Karate Akadémia sportolói három éremmel térhettek haza Németországból.
Sport  -  2017. 03. 21. 17:07
Bemutatkozott az önállóvá vált Fehérvár AV 19 SC menedzsmentje
Bemutatkozott az új, önállóvá vált jégkorong klub a Fehérvár AV 19 SC menedzsmentje. Az elnöki teendőket Gál Péter Pál látja el. Szakmai alelnökként Fekti István, elnökségi tagként Palkovics Krisztián, menedzserként Szélig Viktor irányítja a klubot. „Gyönyörű örökséget veszünk át és viszünk tovább, amelyet Ocskay Gábor rakott le az elmúlt negyven évben” - hangsúlyozta Gál Péter Pál, majd hozzátette a cél az, hogy a stabil alapra új szintet építsenek a következő években.
Sport  -  2017. 03. 21. 15:23
Fehérváron tartotta közgyűlését a Sportlétesítmények Magyarországi Szövetsége
A Sport- létesítmények Magyarországi Szövetsége évről-évre más településen tartja szakmai találkozóit. Kedden délután a fehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel adott otthont a szervezet éves közgyűlésének. A szakmai eseményen résztvevők a jövőbeli tervek egyeztetése mellett a város sport infrastruktúráját is megismerhették.
Sport  -  2017. 03. 21. 13:14
Huszonkét érmet úsztak össze a delfinesek Hódmezővásárhelyen
A Szegedi Úszó Egylet rendezésében bonyolították Hódmezővásárhelyen a IX.TYR Kupa Nemzetközi Úszóversenyt. A versenyen már hagyományosan népes mezőny állt rajthoz, a harminchét csapat négyszázharmincnégy versenyzője összesen kétezertizenöt alkalommal rajtolt. A DELFIN SE ebben az évben is sikerrel szerepelt az utánpótlástól a felnőtt mezőnyig.
Sport  -  2017. 03. 21. 13:01 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Szezon eleji sikerek a Főnix SE-nél - éremeső a fehérvári rocky csapatnál
 Arany-, ezüst-, illetve bronzérmekkel tért haza az idei versenyszezon első megmérettetéséről a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület. Az Óvár-Kupán debütált az új children páros, akik nagy meglepetést okoztak: harmadik helyen végeztek. Pihenésre azonban nincs idő, a csapatok már a következő fordulóra készülnek. A hétvégén az egyesület újjá alakult felnőtt formációja is ringbe száll Balatonfüreden.
Sport  -  2017. 03. 21. 12:08
Már a nagydöntőbe kerülés a tét az EYBL kosártornán
Ismét rangos utánpótlás kosárlabda tornának lehet a házigazdája Fehérvár. Március 23-26. között az U15-ös és U17-es EYBL torna is lesz a Királyok Városában. A nemzetközi utánpótlás sporteseményen a két korcsoportban összesen tíz együttes fiataljai küzdenek a legjobb eredményért az MKOSZ és az Alba Regia Sportcsarnokban.  
Sport  -  2017. 03. 21. 07:48
XXIV. Marton Imre Asztalitenisz Emlékverseny a Hétvezérben
1993 óta minden évben asztalitenisz tornával emlékeznek a sportág szerelmesei Marton Imrére, Fehérváron. Marton Imre nemcsak asztalitenisz edzőként dolgozott, de a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség elnökeként is előmozdította a sport ügyét. Az egyesületek számára szervezett felnőtt és ifjúsági versenyen több küzdelmes meccset is játszottak a felek a hétvégén.
Sport  -  2017. 03. 20. 16:14
Elismerés az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia szorgalmas tehetségeinek
Az utánpótlás és a felnőtt együttes tagjai együtt edzettek hétfőn délelőtt az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Nyolc tehetséges fiatal léphetett együtt a jégre az EBEL csapat játékosaival, ugyanis az Ifj. Ocskay Gábor Alapítvány minden évben díjazza az U10 és U12-es csapatok legszorgalmasabb ifjú sportolóit.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Hírlevél

Hír rovatok

Hírek